HIERONTA, raskausajan hieronta, MYFASCIA, PURENTALIHASHIERONTA

Tarjoan asiakkailleni klassista hierontaa, raskausajan hierontaa, lämpöhoitoja hieronnan yhteyteen sekä Myfascia-hoitoja.

KLASSINEN HIERONTA

Klassinen hieronta on perinteistä pehmytkudoskäsittelyä lihaskireyksien- ja jännitysten helpottamiseksi. Klassisella hieronnalla pystytään myös ennaltaehkäisemään pehmytkudosten kiputiloja sekä ylläpitämään työ- ja toimintakykyä. Muokkaamalla kehoa klassisen hieronnan ottein aineenvaihdunta tehostuu ja kiputilat helpottaa: myös fyysisen ja henkisen stressin lievittymiseen hieronnalla on tutkitusti positiivisia vaikutuksia.

Hieronnan voimakkuus määräytyy aina yhteistyössä sinun kanssasi. Hierojana koen antamasi palautteen työstäni erittäin toivottavana sekä lopputulosta parantavana asiana.

LÄMPÖHOITO

Hieronnan yhteyteen on mahdollista liittää lämpöhoito.
Lämmönlähde on n. 70 asteinen savipakkaus joka lämmittää ja rentouttaa käsiteltävän alueen. Näin hieronnan vaikutusta saadaan tehostettua etenkin syvemmissä pehmytkudoskerroksissa.

Muista toivoa lämpöhoito kun varaat ajan!

myfascia-hoito

Mitä Myfascia on?

MyFascia on suomalaisten fysioterapeuttien/ kouluttajien Tuulia Luomalan ja Mika Pihlmanin kehittämä lihaskalvojen hoito- ja liikekonsepti. MyFascia pohjautuu meridiaaneihin ja ajatukseen siitä, että kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Siksi hoidossa ei käsitellä pelkkää ongelmakohtaa, vaan huomioidaan kehon kokonaisuus ja syvemmät lihaskalvorakenteet.

MyFascia-hoito aloitetaan haastattelulla, jossa kartoitetaan kehoosi tällä hetkellä vaikuttavat tekijät. Miksi joku asia vaivaa sinua juuri nyt, miksi se särkee, on kireä tai haittaa jokapäiväistä elämääsi?

Ennen varsinaista käsittelyä haastattelun lisäksi myös tutkin eli palpoin kehosi tarkasti käsin. Palpoimalla paikallistetaan kehon ongelmakohdat, ongelmallisin lihastoimintaketju sekä suunnitellaan varsinaisen käsittelyn kulku.

MyFascia-hoitoon sisältyy ohjausta ja neuvontaa, jotka auttavat sinua tukemaan oman kehosi hyvinvointia. Oman huomionsa saavat myös uni, ravinto ja mieli.


purentalihashieronta

Purentalihasten käsittely faskian toiminnan näkökulmasta aloitetaan haastattelulla sekä leukanivelen ja kaularangan liikkeiden toiminnan tutkimisella.

Hoidossa käsitellään purentalihasten lisäksi kallon, kaulan, kasvojen, suun ja hartiarenkaan pehmytkudokset. Lisäksi kiinnitämme huomoita myös ryhtiin, pään alueen hermotukseen ja näköaistiin, joilla saatta olla tutkitusti olennaisia vaikutuksia purentaan liittyvissä kiputiloissa.

Purentalihashierontaan sisältyy ohjausta ja neuvontaa, joiden avulla opit mm.ennaltaehkäisemaan ja lieventämään ko.alueen kiputiloja ja ongelmia.


raskausajan hieronta

Raskausajan hieronta auttaa sinua odottava äiti rentoutumaan ja helpottaa kehon mahdollisia jännitystiloja. Hieronnalla pystytään myös vähentämään stressiä niin fyysisten kuin tunneperäistenkin muutosten edessä.
Hieronta vauhdittaa verenkiertoa jolloin vauvan sekä äidin hapettuminen ja kuona-aineiden poistuminen kehosta tehostuu.

Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti tarpeesi ja toiveesi huomioiden.

Minulla on käytössä body cushion -tyynyt joilla pystyn tukemaan sinut turvallisiin kylki- sekä selinmakuuasentoihin.